top of page

THINGS TO DO

Restaurant Meal
restaurants.png

RESTAURANTS IN DE BUURT

Int Hofken - Markt 25, 3510 Haacht 

Leuk en gezellig restaurantje op de markt van Haacht. Sfeervol retro interieur. Centraal gelegen in het centrum. Parkeerplaats voor de deur.

Miel van Kest - Schrieksebaan 59, 3120 Tremelo

Gezellige brasserie, geopend 6 dagen per week, met een prachtig, authentiek interieur . Een terras vooraan waar u zich in de Provence waant alsook achteraan volledig in het groen.

Brasserie De Volle Pot - Markt 2, 3150 Haacht

Belgische keuken, seizoensgebonden gerechten, mosselen.

De Rode Kreeft - Tarweland 10, 3118 Werchter 

Vlakbij onze B&B ligt een fantastisch visrestaurant - gekend in de streek en ver daarbuiten. Kreeft in al zijn gedaantes! Bereid op ontelbare manieren. Warm, koud of verwerkt. En vanzelfsprekend levende versie. Andere specialiteiten zijn bouillabaisse, zeevruchtenschotels of oesters. 

 

Manilah Dining - Haachtsebaan 6, 3140 Keerbergen

A taste around the world met verschillende

internationale & lokale
producten

Herberg bij boeres - Kerkstraat 6, 31111 Wezemaal

Ongedwongen genieten in een oude dorpskroeg Gevarieerde kaart met streekgerechten, speciale bieren, Hagelandse en Kaapse wijzen.

 

Rootz - Kruisstraat 227, 3120 Tremelo

Rootz staat als familiezaak voor een eerlijke en pure keuken. Niet te ingewikkeld maar wel stijlvol.

 

Maison Belge - Haachtsebaan 150, 3140 Keerbergen

Chef Catherine en haar man Yves serveren dagelijks dagverse producten tegen een eerlijke prijs.

 

Resto Wald - Hellichtstraat 1, 3110 Rotselaar

Hier combineren ze gastronomisch genieten met gezelligheid. Authentieke details zorgen samen met moderne toetsen voor een warme en ongedwongen sfeer. Frans-Belgische gerechten met telkens een hedendaagse en eigenzinnige twist.

cafe.png

CAFEETJES

De Wissel 

Sint Jansstraat 101, 3118 Werchter 

De Ton - Per Sempre 
Markt 26, 3150 Haacht 

De Glazen Boterham 

Sint Jansstraat 89, 3118 Werchter 

Oud Werchter 

Werchterplein 37, 3118 Werchter

Café 't Deurp 

Werchterplein 35, 3118 Werchter 

Coffee Break
Image by Alexander Ross
pijlen.png

UITSTAPPEN IN DE BUURT

Dierenpark Planckendael - Mechelen

Planckendael is een stoer en avontuurlijk dierenpark van 42 hectare met fantastische dieren en coole speelplekken. Je ontmoet er niet alleen nieuwsgierige wasberen, zebra's en guitige otters, maar ook neushoorns, bonobo's met fratsen, koala's, giraffen en nog zoveel andere dieren!

Sven Nys Belevingscentrum - Balenberg, 3128 Baal

Het Belevingscentrum is de spil van het Sven Nys Cycling Center. Je wordt er ondergedompeld in de sfeer van de cyclocross. Onder de kampioenetruitjes door wandel je van het ene historische wielermoment naar de andere overwinning.

Visit Leuven 

Ontdek de charmante stad Leuven, een verborgen parel van België, bekend om zijn levendige cultuur, prachtige architectuur en de prestigieuze Oude Markt. Beleef een unieke mix van historische rijkdom en moderne gezelligheid in het hart van Europa

Visit Mechelen 

Bezoek Mechelen, een pittoreske stad vol historische charme en culturele schatten, gelegen tussen Brussel en Antwerpen. Ontdek onze rijke geschiedenis, van de Sint-Romboutskathedraal tot de gezellige pleintjes, en geniet van een unieke, gastvrije ervaring.

Technopolis 
Ontdek Technopolis, het boeiende Vlaamse doe-centrum voor wetenschap en technologie, waar bezoekers van alle leeftijden de wonderen van de wetenschap op een interactieve en leuke manier kunnen ervaren. Een perfecte bestemming voor nieuwsgierige geesten, gelegen in Mechelen, die zowel educatie als amusement biedt voor het hele gezin.

Abdij van Averbode 
Bezoek de Abdij van Averbode, een serene en historische plek die al eeuwenlang een oase van rust en spiritualiteit biedt. Ontdek de prachtige architectuur, proef een heelijk ijsje en geniet van de vredige natuur in de omgeving.

Scherpenheuvel

Ervaar de unieke sfeer van Scherpenheuvel, een historisch bedevaartsoord met een rijke spirituele geschiedenis en een prachtige basiliek. Dit charmante stadje biedt een vredige ontsnapping en een bijzondere culturele ervaring, omringd door mooie wandel- en fietspaden.

bottom of page